Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Νέα & Ανακοινώσεις |Επισκέπτης ( Είσοδος )
» Προβολή Ανακοίνωσης «

28.03.2008
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
προστέθηκε από Compus UOM Διαχειριστής, στην κατηγορία Γενικές Ανακοινώσεις

To ΚΥΔ του Πανεπιστημίου σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης και βελτίωσης της παροχής υπηρεσιών του Περιβάλλοντος Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης CoMPUs, πραγματοποιήθηκε η μετάβαση του συστήματος σε νέο περιβάλλον.

 

Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών μέσα από ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από λειτουργικότητα, συνέπεια και ευκολία στη χρήση.

 

Στη νέα έκδοση παρέχεται η δυνατότητα στους διδάσκοντες του Πανεπιστημίου που έχουν μαθήματα στο CοMPUs, να αναρτήσουν video τα οποία έχουν μαγνητοσκοπήσει στην αίθουσα Τηλεκπαίδευσης του Πανεπιστημίου.

 

Μπορείτε να επισκεφθείτε το παρακάτω link http://compus.uom.gr/INF214/index.php όπου υπάρχει αναρτημένο ένα δοκιμαστικό video του κου Ρουμελιώτη, Επικ. Καθηγητή του τμήματος Εφ. Πληροφορικής, σε τρεις εκδόσεις (low: για σύνδεση χαμηλής ταχύτητας με το internet, med: για σύνδεση μεσαίας ταχύτητας με το internet, hi: για σύνδεση υψηλής ταχύτητας με το internet).

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε τον προγραμματισμό μαγνητοσκόπησης μαθήματός σας, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το HelpDesk του ΚΥΔ στο help@uom.gr ή τηλεφωνικά στο εσωτερικό 800.

 

Ελπίζουμε το νέο περιβάλλον να σας βοηθήσει στη χρήση του συστήματος με τρόπο ακόμη πιο ευχάριστο και αποδοτικό.