Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Νέα & Ανακοινώσεις |Επισκέπτης ( Είσοδος )
» Προβολή Ανακοίνωσης «

05.02.2008
Διαγραφή Χρηστών
προστέθηκε από Compus UOM Διαχειριστής, στην κατηγορία Εργαλεία Μαθήματος
Σας ενημερώνουμε ότι κατά την διαγραφή όλων των χρηστών ενός μαθήματος, διαγράφονται αυτόματα και όλες οι εργασίες που έχουν στείλει για το μάθημα. Υπάρχει και σχετικό ενημερωτικό μήνυμα στην αντίστοιχη σελίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του συστήματος.