Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Νέα & Ανακοινώσεις |Επισκέπτης ( Είσοδος )
» Προβολή Ανακοίνωσης «

07.03.2005
Διαγραφή Χρηστών
προστέθηκε από Compus UOM Διαχειριστής, στην κατηγορία Εργαλεία Μαθήματος
Το εργαλείο των χρηστών ενός μαθήματος σας δίνει πλέον τη δυνατότητα να διαγράψετε όλους τους χρήστες από αυτό. Ταυτόχρονα με τη διαγραφή τους μπορείτε να επιλέξετε την διαγραφή όλων των αρχείων που έχουν στείλει οι χρήστες στις Εργασίες Φοιτητών καθώς και τις βαθμολογίες τους στις Ασκήσεις, ενώ με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί και η εκκαθάριση των Ομάδων Χρηστών από τους χρήστες.

Στην ουσία πρόκεται για μια επιλογή η οποία επιτρέπει στον καθηγητή την γρήγορη αρχικοποίηση του μαθήματος για χρήση σε επόμενο εξάμηνο με νέους φοιτητές χωρίς να χάνει το περιεχόμενο που έχει ήδη ανεβάσει στο μάθημα.

Εντοπίστε τη νέα επιλογή στο εργαλείο των χρηστών κάτω από το Μενού (αριστερό πλαίσιο) με το όνομα Διαγραφή όλων των Χρηστών.