Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία | Νέα & Ανακοινώσεις |Επισκέπτης ( Είσοδος )
» Προβολή Ανακοίνωσης «

07.01.2005
3 Σημαντικές Αλλαγές
προστέθηκε από Compus UOM Διαχειριστής, στην κατηγορία Οδηγίες Χρήσης
Οι παρακάτω αλλαγές αφορούν γενικές επισημάνσεις του προγράμματος.

1. Όπως θα έχετε ήδη επισημάνει η κεντρική σελίδα ενός μαθήματος έχει αλλάξει. Για λόγους απλότητας η ενεργοποίηση - απενεργοποίηση των εργαλείων γίνεται πλέον από το αντίστοιχο εικονίδιο (ματάκι) και όχι από το link που υπήρχε κάτω από το όνομα των εργαλείων. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τη σειρά των ενεργοποιημένων εργαλείων όπως εσείς επιθυμείτε χρησιμοποιώντας τα αντίστοιχα εικονίδια μετακίνησης. Να σημειωθεί ότι η σειρά των εργαλείων πάει κατά γραμμή και όχι κατά στήλη.

2. Στο μενού της πλοήγησης σε πολλά σημεία του CoMPUs θα βρείτε το link Προεπισκόπηση Μαθήματος. Χρησιμοποιήστε το για να δείτε πως φαίνεται το μάθημά σας στους φοιτητές. Να σημειωθεί ότι για να επιστρέψετε σε κατάσταση επεξεργασίας θα βρείτε να πατήσετε στο link Κλείσιμο Προεπισκόπησης ή να βγείτε εντελώς έξω από το μάθημα.

3. Σε όλα τα εργαλεία που έχετε κλειστά μπορείτε πλέον να διαχειριστείτε την πρόσβαση των φοιτητών σε αυτά και σε επίπεδο ομάδων χρηστών. Θα βρείτε το αντίστοιχο link όταν από τη διαχείριση των εργαλείων επιλέξετε τη λίστα χρηστών.